13 dec. – Uitslag bloedonderzoek goed!

13 dec. – Uitslag bloedonderzoek goed!


Donderdag de 13e kon ik terecht bij de fysiotherapeut in Tranås. Die afspraak was geregeld via mijn baas. Helemaal top! Om 11:30 uur kon hij mij helpen. Vooraf ben ik even langs het werk gegaan om de baas te begroeten en enkele collega’s. Op het moment dat we even koffie dronken ging mijn telefoon. Het was de huisarts van de vårdcentral in Aneby met de uitslagen van het bloed: niks bijzonders gevonden en niets dat de eerste diagnose polyneuropathie bevestigd. Vlag uit! Maar… haar advies was om naar de spoedopname te gaan in het ziekenhuis te Eksjö. Ze zou een verwijzing maken en daar digitaal naar toesturen. Of ik de mogelijkheid had om daar vandaag heen te gaan… Daar schrok ik even van. Wat een snelheid ineens. Heeft het zó veel spoed? Tuurlek. We rijden daar vanmiddag uiteraard heen. Nog snel even naar de fysio, maar die zei dat met deze wetenschap, het verstandiger was om die onderzoeken eerst even af te wachten. Vooral om te voorkomen dat hij wellicht net verkeerde dingen gaat doen. Onverrichterzake weer naar huis. Ondertussen had ik Joke geïnformeerd en toen ik thuiskwam had ze alles al bij elkaar gezocht en konden we meteen door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image