12 jan. – Erikshjälpen Eksjö beste nieuwe winkel 2018!

12 jan. – Erikshjälpen Eksjö beste nieuwe winkel 2018!

 
We kregen een leuk nieuwtje te horen tijdens het dagelijks overleg: Erikshjälpen Eksjö was de beste nieuwe winkel in 2018! Ta da! Elke dag, tien minuten voordat de winkel opengaat, vindt er even een klein overleg plaats. De leidinggevende van die dag neemt even de personele bezetting door, noemt de verkoopcijfers van de afgelopen dagen en geeft bijzonderheden aan. Altijd even leuk om te horen, al versta ik het niet altijd helemáál. Dan overleg ik later even met mijn collega van dat moment, die het nog eens langzaam uitlegt. Vandaag nog een nieuwtje, namelijk voor het eerst in het nieuwe shirt. Ja, ik moet zeggen, dat ik dit toch veel mooier vind dan dat oranje exemplaar. Foto maakt het donkerder dan het eigenlijk is hoor. Het was weer een ontzettend leuke ochtend! Veel bezoekers gehad en volgens mij wel een goeie omzet gehaald. Tot de volgende week!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image