12 dec. – Geen internet: geen website!

12 dec. – Geen internet: geen website!


Het is eigenlijk best wel vervelend zonder glasvezelverbinding. Neem nou alleen al onze website. Op mijn mobiel heb ik wel af en toe internet, maar daar kan ik de website niet op bijhouden. Je kunt je voorstellen, dat het typen op een mobieltje heel krampachtig gaat vanwege het kleine toetsenbordje. Daarnaast kunnen de foto´s van de camera alleen middels een kabeltje naar de laptop overgezet worden en daarna niet meer worden verzonden naar mijn mobiel. Want dan heb je ínternet nodig. Ja, de camera heeft WiFi, waarmee de foto´s ook direct naar mijn mobiel kunnen worden verzonden. Alleen dan heb je ínternet nodig… Ik ben maar gestart met een “Inhaalslag”: zowel een Word-document met daarin alvast de berichten, als een mapje met de bijbehorende, aangepaste foto´s. Hopelijk duurt het niet lang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image