Weg ermee!

Weg ermee!


Laminaat is beneden gelegd en zo komt er een eind aan die “stapel”. Eerst lag de stapel dozen met laminaat bijvoorbeeld linksachter in de kamer. Toen werd er geverfd en moesten ze naar het midden. Daarna werd er behangen en ging een gedeelte naar de hal… We hebben ze naar alle waarschijnlijkheid wel vijf keer verplaatst. Eindelijk is dat voorbij, want de dozen zijn leeg! Ze gaan in de auto, samen met nog een paar leeggemaakte dozen en alles gaat naar de grote containers in Tranås. Dát ruimt op. En daardoor is er behoorlijk ruimte gekomen. Niet alleen in de kamer, maar ook in de hal. Die werd door de stapel toch behoorlijk klein. Nu kan het inrichten verder gaan. Zónder dat de stapel laminaat óf in de weg ligt óf verplaatst moet worden. Opgeruimd staat netjes!

2 gedachten over “Weg ermee!

  1. He daar in het verre Zweden,
    Jullie zijn goed bezig maar wat ik me nu af vraag; Wat gaan/moeten jullie doen als het huis helemaal gereed is ???? Nu zijn jullie nog lekker druk bezig. Maar het ziet er gezellig uit hoor.
    Succes en sterkte met de laatste loodjes.
    groetjes Froukje

    1. Hej! Daar in het hoge Noorden van Nederland! 🙂 Bedankt voor de complimenten. Lief te horen! Tja… wat gaan we doen als het klaar is… We zijn nog niet klaar hoor. Binnen moet er nog het een en ander gebeuren en als dat klaar is, dan zal het ongeveer tijd zijn, dat we buiten kunnen werken. Dan zijn daar ook nog een paar projecten. Maar we gaan het nu rustiger aan doen en daarmee nemen we ook tijd voor andere dingen. Bijvoorbeeld weer eens een goed boek lezen of een wandeling maken. En jullie? Weer helemaal in het ritme? Heel veel lieve groetjes vanuit Ödarp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta