Reacties op tweede boek

Reacties op tweede boek


Het tweede boek over de emigratie naar Zweden is uit. En op de laatste pagina heb ik mijn e-mailadres gezet, in de hoop dat mensen de moeite nemen om even te reageren richting mij. De drempel is daarmee erg laag, maar ja, men moet alsnog wél de moeite nemen om iets te schrijven. Groot was de verrassing toen inderdaad gisteren een reactie binnenkwam. Een deel van de tekst luid:
Het boek, dat jullie hebben geschreven, is een leuk boek. Ik heb het eerste boek, die mijn dochter gekocht had, ook gelezen. Maar deze vond ik fijner om te lezen. We hebben samen alle boeken, die bij “Uitgeverij Grenzeloos” over Zweden zijn uitgegeven, gelezen en ik vond dat dit boek wel tot de besten behoord.” Leuke reactie en uiteraard ook op terug gereageerd. En warempel, vandaag nóg een reactie: “Een week geleden ontving ik het bestelde boek ‘Van droom tot emigratie’ en ik heb dit met veel plezier gelezen en voor mij heel herkenbaar. Ook heb ik op Google Streetview gekeken om plekken uit jullie boek in beeld te krijgen.” Móói! Even een terugkoppeling van de lezers. Misschien volgen er nog wel meer, maar dit is in ieder geval al heel mooi én positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta