Kapiteel krijgt compliment!

Kapiteel krijgt compliment!

kbo 2
Medio december 2015 kreeg ik via Kapiteel Bedrijfsondersteuning een mailtje van een mevrouw uit Loenen aan de Vecht. Zij had mij gevonden via Google en vroeg mij haar te helpen met het maken van een sollicitatiebrief. Ze had een vacature gezien van een baan, die haar op het lijf was geschreven. Om een goede, eerste indruk te maken met de brief, schakelde zij mijn hulp in. Leuke opdracht. Een uitdaging. Na even te hebben gestoeid met woorden, stuurde ik haar het concept, waarop ze heel enthousiast reageerde: “U verwoordt precies wat ik bedoel!” Dat was uiteraard precies de bedoeling en een compliment, waar ik heel blij mee was. Ze zou de brief dan ook versturen. Ik had haar gevraagd om mij op de hoogte te houden van de sollicitatieprocedure en gisteren kreeg ik een reactie. Helaas hadden andere sollicitanten voorrang gekregen, omdat hun cv beter aansloten bij hetgeen men vroeg voor de functie. Maar er was ook van hun kant een compliment: “Uw brief was leuk en origineel geschreven, waardoor uw brief eruit sprong.” Best wel trots op een dergelijke opmerking. Ik heb voor deze mevrouw nog een reactie gemaakt op de afwijzing, omdat ze graag vrijwilligerswerk zou willen doen bij de betreffende organisatie. Benieuwd hoe dat afloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta