In de papieren

In de papieren


We hebben nog steeds het gevoel, dat we op vakantie zijn. Niet zo vreemd, wanneer je nog vertoefd in het vakantieverblijf. We zijn hier nu nog maar amper twee weken en daarmee is het ook nog wel vakantie. Willen we ook zeker nog even naar leven. Een groot deel van de dag doen we dat dan ook. Maar toch moet er ook gewerkt worden. Net als anders. Vandaag is het tijd voor de administratie. Het is immers zaak om alles goed op een rijtje te hebben. Niet alleen van de opzeggingen en de verhuisberichten. Maar zeker ook van de financiële kant. Het leuke is, dat we nu én een Nederlandse én een Zweedse bankrekening hebben. Van beide hou ik alles bij. Wat waaraan wordt uitgegeven. Zo hou je overzicht en alles onder controle. Naar mijn idee kom je zo niet voor onverwachte dingen te staan. Leuk werk en voor een goed doel. Heiko en beide jongens houden me hierbij gezelschap. Heiko is bezig met het vervolg op zijn boek “Van vakantie tot Emigratie” en Pantro en Åtta liggen achter mij. Tenminste voor een poosje. Pantro is nogal “ligplaats-vast”, maar Åtta niet. Die ligt hier een poosje, om vervolgens weer een poosje in zijn mand te liggen of weer een poosje in de vensterbank. In ieder geval zijn we allemaal lekker bezig op onze eigen manier. Na zo’n dag als gisteren: heerlijk!

Eén gedachte over “In de papieren

  1. Hallo Heiko en Joke, wat fijn om te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben en de jongens ook, Atta heeft Pantro mooi van zijn kleedje verdreven, ha ha ha, hij mag nog net op het puntje liggen.
    Wij genieten van jullie belevenissen en ooit krijg je die kans om de reus van Zweedse bossen op de gevoelige plaat vast te leggen.
    Vol verwachting klopt ons hart, ha ha.
    Lieve groeten, Riks en Phaedra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta