Hoekkast krijgt nieuwe bestemming

Hoekkast krijgt nieuwe bestemming


Maandag had ik een begin gemaakt met het schilderen van de hoekkast en gistermiddag heb ik het afgemaakt. Tenminste dat dacht ik… Had ik de knoppen van de deurtjes vergeten… Gisteravond nog maar even gedaan. En met het “nieuwe” kastje moest hij uiteraard ook een nieuwe bestemming. Hij stond er nu maar een beetje te “staan”. Tja, waar is nog geen ruimte voor? Aha! Mijn hobbyspullen. Dat wil zeggen van het schilderen en creatief bezig zijn. Daarvan stond één doos al in de kelder en nog twee in de garage. Even uitpakken, dan weet ik tenminste hoeveel het is. Oei, dat is toch meer dan ik dacht. En daarmee kon ik wéér gaan opruimen. Gelukkig zaten er ook naaispullen bij de dozen en die komen in een andere kast. Als het goed is en mijn gevoel laat me niet in de steek, dan kan alles in de kast. Dat zien we over een paar dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta