Hal krijgt nieuw behang

Hal krijgt nieuw behang


Wanneer er geschilderd is, zoals hier in de hal met het plafond het geval was, dan wil je meer. Meer van het “oude”, van het “vorige” kwijt en je eigen ervan maken. Dan valt namelijk het verschil op. En met de schrootjes is dat verschil heel groot. Het is warm, zonder meer. Alleen is het niet meer van deze tijd. Voor ons zeker niet. Schrootjes wel, maar niet de naturel, de houten exemplaren. Als die eenmaal geverfd zijn wil ik behangen en dat deed ik vandaag. Je zou zeggen, dat het in een uurtje geregeld zou moeten zijn, maar dat was niet zo. In deze hal zitten zes deurkozijnen… Daar moet je iedere keer wel even met het behang omheen knippen en plakken. Nou vind ik dat wel een uitdaging hoor. De lambrisering is naderhand geverfd, waardoor we een hele andere hal hebben gekregen. Vele malen lichter. Vele malen meer “ons”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *